Τοποθεσία

To Leto Boutique Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Αγρινίου  ακριβώς στην κεντρική πλατεία της πόλης και μόλις μια ανάσα από το εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της πόλης.  Η πρόσβαση του από διάφορα σημεία της πόλης γίνεται είτε με αυτοκίνητο, ταξί είτε με λεωφορείο. Λόγω της πλεονεκτικής του θέσης θα έχετε την δυνατότητα να συνδυάσετε την διαμονή σας με επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης όπως το Παπαστράτειο Δημοτικό πάρκο, το Αρχαιολογικό και Λαογραφικό Μουσείο, την αίθουσα τέχνης του διάσημου γλύπτη Καπράλου, τις Διατηρητέες Καπναποθήκες Παπαστράτου και Παπαπέτρου και πολλά άλλα. Για τους πιο κοσμικούς προτείνουμε οπωσδήποτε μια βόλτα στην περιοχή Γιαννούζι, προάστιο στα νότια της πόλης, με μεγάλη συγκέντρωση εστιατορίων και κοσμικών κέντρων. Από το μπαλκόνι του δωματίου σας έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε δραστηριότητες που εξελίσσονται στο κέντρο της πόλης. Παρακολουθείστε  τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου με τους μαθητές στοιχισμένους  να παρελαύνουν στην πλατεία Δημοκρατίας.
Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που εξελίσσονται κατά τη διάρκεια του Πάσχα είναι η συγκέντρωση όλων των επιταφίων της πόλης στην πλατεία την Μ. Παρασκευή και σε συνέχεια η διεξαγωγή από τα «Χαλκούνια». Η κεντρική πλατεία φωτίζεται ολόκληρη και πλήθος κόσμου συρρέει να παρακολουθήσει αυτό το χαρούμενο γεγονός.

 Στην  Reception του ξενοδοχείου μπορείτε να απευθυνθείτε για κάθε επιπλέον

πληροφορία. Το προσωπικό είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει να σας καλέσει ταξί, ή να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την διευκόλυνση σας.

Αποστάσεις  Leto Boutique Hotel από αξιοθέατα της περιοχής

 

χλμ αποστάσεις μεγάλων πόλεων από το Αγρίνιο

  • 263 χλμ από Αθήνα,
  • 420 χλμ από Θεσσαλονίκη
  • 169 χλμ από Ιωάννινα
  • 69 χλμ από Πάτρα